Babagan Kita

Zhongshan WoSign Electrical Technology Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi sing dununge ing Zhongshan, yaiku papan sing dikenal kanthi jeneng â € œDominasi Perkakas Rumah Tangga Kecil ing Chinaâ. WoSign Co., Ltd wis setya karo riset teknologi lan inovasi pangembangan lan aplikasi kanggo kecerdasan otomatisasi listrik lan keamanan listrik lan hemat energi. Sawise pirang-pirang taun eksplorasi lan udan, Wosign Co., Ltd wis nggayuh prestasi ilmiah lan teknologi sing inovatif. Kabeh produk sing diluncurake ing pasar wis lolos seri tes keamanan panguwasa nasional lan wis diakoni.



WoSign Co., Ltd duwe produk sing dipatenake kanthi hak properti intelektual sing independen kanthi bebas, sing diarani Voltage-Connector lan Self-locking Connector. Kauntungan saka produk iki yaiku ngirit energi, ramah lingkungan, sambungan cepet, kinerja sing andal, hemat kawat, hemat wektu lan resistansi korosi lan liya-liyane. Produk kanthi komprehensif nyakup bidang pitulung jalur transmisi listrik lan akeh digunakake ing peralatan listrik, listrik, konstruksi, mobil, rel kecepatan tinggi, tambang, pertahanan nasional lan militer, aerospace, nggawe kapal lan liya-liyane, duwe ruang aplikasi tanpa wates lan pasar gedhe .

Perusahaan kasebut tundhuk marang prinsip manawa "kualitas minangka dhasar, inovasi minangka jiwa perusahaan, lan negesake" pelanggan luwih dhisik kanthi tulus minangka pendekatan layanan. Kita terus target sing padha kanggo nggawe merek sing kondhang ing industri lan ngupayakake terus-terusan nggawe nilai kanggo para pelanggan kanthi produk inovasi lan layanan sing tulus.

Sambutan kanca saka omah lan luar negeri kanggo takon, ngunjungi lan golek pembangunan umum lan nggawe masa depan sing luwih apik.