Operasi Instalasi


Spesifikasi operasi produk kawat hard multi-strand

Fitur

Produk kawat keras multi-strand kalebu seri kabinet listrik, seri meter saklar udara, lsp. Ana pass tunggal, pass straight, telung pass lan tembaga, aluminium, transisi tembaga-aluminium lan peraturan liyane

Model kothak digawe dening Zhongshan Wotong Electrical Technology Co., Ltd. kanggo transmisi lan distribusi jaringan listrik, trafo, lemari distribusi tenaga, meter saklar udara, mobil, konstruksi,

Kapal lan produk paten liyane sing mbutuhake transmisi daya. Produk iki ngatasi cara crimping tradisional sing mbutuhake klem hidrolik, rumit kanggo dioperasikake, kudu dibungkus tape insulasi, lan butuh wektu lan intensif tenaga kerja

Titik nyeri sing padha, ing wektu sing padha, duwe kaluwihan ngunci mandhiri tanpa tekanan, munggah suhu sithik, sambungan cepet, ngirit wektu lan ngirit tenaga kerja, aman lan andal, ganti rugi otomatis tindakake, lan ora ana insulasi bungkus kaset

Kelas tahan api sarung mandhiri yaiku V0, voltase resistensi 40KV, lan ana limang warna kanggo cocog karo kabel fase sing beda. Urutan produk saiki bisa nutupi kisaran 2.5-400mm2. Sifat listrik lan mekanik kayata kenaikan suhu, siklus termal, kekuatan tarik, tahan jangka pendek, penurunan voltase, lan liya-liyane kabeh wis entuk lembaga berwibawa kayata China Electric Power Research Institute lan National Intelligent

Laporan tes Pusat Pengawasan lan Inspeksi kanggo Alat Transmisi lan Distribusi Daya. Saiki, produk kasebut wis digunakake ing saindenging negara. Paningkatan suhu sithik, sambungan cepet, instalasi sing gampang ing ketinggian sing sempit lan dhuwur, keamanan lan andal, nyuda intensitas tenaga kerja, lan efisiensi kerja sing luwih apik wis salaras karo pangguna.

Spesifikasi operasi

Pisahake sarung saka produk lan lebokake ing kabel, banjur jabut kabel kasebut miturut garis skala ing permukaan produk (gambar 1)

Selarasake kabel sing dilucuti nganggo inlet kawat produk, puterake kiwa lan tengen banjur lebokake sekaligus, nganti kabel gundhul mlebu ing produk kasebut. Kanggo produk kanthi nomer alun-alun salib (luwih saka 50 kothak), yen kekuwatan tangan ora bisa nggawe kawat ngetik produk, coba tindakake langkah kaping telu (gambar 2)

Kanggo produk kanthi kothak salib gedhe (luwih saka 50 meter persegi), yen meksa tangan ora bisa nggawe kawat ngetik produk, gunakake palu karet lan alat liyane kanggo nutul sisih ngisor produk nganti kawat gundhul mlebu ing produk (gambar 3)

Priksa instalasi

â € ”Kawat nganggo tangan siji lan produk nganggo tangan siji, banjur tarik terus. Yen ora ana pamindahan ing antarane siji lan sijine, tegese instalasi wis sukses. Yen kabel lan produk duwe pamindahan sing akeh, sampeyan kudu mriksa maneh instalasi miturut spesifikasi kasebut kanggo mesthekake yen bener sadurunge digunakake. Gambar 4 (elinga aja narik nalika muter kiwa lan tengen).

Reset sarung lan instalasi wis rampung (Gambar 5)

Spesifikasi operasi produk multi-untai garis alus lan lancip

Fitur

Produk baris multi-untaian alus lan alus kalebu seri sambungan transportasi kereta api, seri sambungan lokomotif mobil, lsp. Seri produk iki minangka produk paten kanggo sistem trek, sepur, mobil, lan lokomotif sing digawe dening Zhongshan Wotong Electrical Technology Co., Ltd. Produk iki ngatasi rasa nyeri ing terminal crimping tradisional kayata tekanan lemah lan untaian rapuh. Ing wektu sing padha, ngunci kunci tanpa tekanan, sambungan cepet, aman lan andal, operasi sing gampang, nyuda geter, area kontak sing akeh, munggah suhu sing kurang, lan tindak lanjut sing ketat Keuntungan kayata kompensasi otomatis wis digunakake ing sistem trek, sepur, lokomotif, lan mobil ing saindenging negara lan ditampa kanthi becik.

Spesifikasi operasi

Wenehake pucuk non-gesper ing spring njaba (utawa sarung) ing kabel kanthi arah jarum jam / lan uwalake kabel kasebut miturut dawa sing ditandhani ing permukaan produk (gambar 1)

Selarasake kabel sing dilucuti nganggo cangkeme produk, lan push terus nganti kabeh mlebu ing produk lan kabel karet ngetik produk 10mm lan disiram nganggo garis lulusan permukaan (Gambar 2). Sawise instalasi, puterake kiwa lan tengen 4-5 Kapindho, nggawe kabel kanthi disebar lan rata-rata ing saindenging produk lan cedhak tembok pipa. (Amarga kabel multi-untaian sing diudani gampang dibubarake, sampeyan kudu nglumpukake kepala kabel nganggo driji sadurunge dipasang kanggo mesthekake yen saben kawat wis kebak ing produk) Gambar 3.

4.â € ”Pegang kabel ing tangan sampeyan, â € Pegang produk ing tangane, lan terus ditarik metu. Yen ora ana pamindahan ing antarane, tegese instalasi wis sukses. Yen kabel lan produk duwe pamindahan sing akeh, sampeyan kudu mriksa maneh instalasi miturut spesifikasi kasebut kanggo mesthekake yen bener sadurunge digunakake. (Elinga aja narik metu nalika muter kiwa lan tengen) Gambar 4.

Puter spring njaba (utawa sarung) ing arah jarum jam lan lebokake menyang produk I lan jepit gesper spring menyang bolongan tombol ing sisih mburi produk kanggo ngrampungake instalasi. (Gambar 5)

Cegahan

1: Produk kasebut kudu cocog karo kabel kanthi nomer kothak ing bagean sing cocog.
2: Kawat kudu dilucuti kanthi dawa sing cukup miturut tandha dawa stripping ing permukaan produk.
3: Priksa manawa sampeyan nyopot kabeh kabel sing wis ora ana lan sijine ing njero produk.
4: Sawise kabeh kabel telanjang dimuat ing produk, langkah-langkah inspeksi kanggo narik metu kudu ditindakake kanthi ketat.
5: Elinga aja nganti kiwa lan nengen nalika narik kabel lan kabel.